Cadeaus voor boeklovers

TIP | Switch – het nieuwe spel van het boek ‘Omdenken’

Al jaren staat het boekje Omdenken van Berthold Gunster in de bestseller top 40. Omdenken gaat om het aanpassen van het denken in beperkingen naar denken in mogelijkheden. Dus niet langer beren op de weg zien, maar mogelijkheden.

En wat is nu leuker dan spelenderwijs leren omdenken? Tijdens een avondje met vrienden of gewoon op kantoor. Dat kan nu met het gezelschapsspel Switch.

 

Wat is Switch?

Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders: elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om te winnen heb je niet alleen creativiteit en denkvermogen nodig, maar ook improvisatietalent, handigheid en (vooral) gevoel voor humor. Kortom, de basic omdenkenskills.

Al spelend leer je elkaar op een andere manier kennen. Je hyperactieve nichtje van tien blijkt een ijzersterk geheugen te hebben, je suffe baas een onvermoed acteertalent, en je introverte buurman stroomt over van de creatieve ideeën. Elke ronde kan er een ster worden verdiend. Wie aan het eind de meeste sterren heeft is de winnaar.

Met Switch kun je meteen aan de slag! Geen lange uitleg of regels. Of je het nu wilt spelen in een verloren kwartiertje of door wilt halen tot in de kleine uurtjes: jij bepaalt de duur van het spel. Het spel is geschikt voor 4 tot 8 spelers.

 

Benieuwd naar Omdenken?

Misschien ben je nog niet bekend met het fenomeen Omdenken. Je koopt het boek van Berthold Gunster hierover voor maar €4,99 of als e-book voor €1,79.

Het boekje Omdenken, laat je in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat precies doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken, denken en – vooral – creëren.

 

 

 

 

 

Leave a Reply