Boekspirerend Goed Koopje

TIP | Nu €3,50 korting op De Zeven Zussen boeken

Het is haast onmogelijk dat je inmiddels niet van De zeven zussen boeken hebt gehoord. Ieder boek van de razend populaire serie van Lucinda Riley komt steevast de bestsellerlijsten binnenstormen om er vervolgens wekenlang te blijven. Het eerste boek staat al ruim een jaar in de Bestseller Top 60!

Waar gaan De zeven zussen boeken over?

Zeven zussen, zeven verhalen. Allemaal als baby geadopteerd door dezelfde vader: Pa Salt. Zijn mysterieuze, plotselinge dood brengt de zussen weer bij elkaar in het ouderlijk huis. Dat vormt het vertrekpunt voor deze ongeëvenaarde reeks, waarbij iedere dochter op zoek gaat naar haar eigen afkomst, en naar de verdwenen zevende zus. Zullen ze daar hun ware identiteit ontdekken? De zeven zussen is een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Kortingscode

Ik heb het eerste boek gelezen en kan alleen maar beamen dat dat geheel terecht is. Ondanks dat de roman bijna 600 pagina’s telt is het een snelle en fijne read. Op dit moment zijn er vijf boeken verschenen, de zesde verschijnt in januari. Het eerste boek koop je al voor slechts €12,99, en bij bol.com koop je de andere boeken nu met €3,50 korting! Vul bij het afrekenen de kortingscode ZEVENZUSSEN-2345 in en geniet van deze fijne korting.

Bekijk op bol.com

 

Leave a Reply