Boekspirerend Goed Koopje

TIP | Complete YA trilogie voor 15 euro

Niets fijner dan een hoop leesvoer voor weinig. Daarom weer een fijne budget leestip: deze spannende YA trilogie van Michelle Gagnon heb je voor slechts 15 euro al in huis. Dat is maar 5 euro per boek!

Project Persefone #1 – Het experiment
Noa wordt wakker op een geïmproviseerde operatietafel met een vers litteken op haar borst en heeft geen idee hoe ze daar is terechtgekomen. Ze zet het op het lopen en kan ternauwernood ontsnappen…

Als Peter door de dossiermappen van zijn vader snuffelt, vindt hij een map over Project Persefone. Hij besluit meer informatie te zoeken op internet en vlak daarna wordt zijn deur ingetrapt door een groep onbekende mannen…

Noa en Peter zijn beide begenadigd hacker en besluiten hun skills te bundelen om erachter te komen wat er aan de hand is. Ze raken verstrikt in een web van multinationals, medische experimenten, straatkinderen en corruptie. Ze moeten alles op alles zetten om het gruwelijke geheim te ontrafelen en om in leven te blijven.

Bekijk op bol.com

Project Persefone #2 – Het verzet
Noa en Peter zijn erachter gekomen dat ze niet op hulp van de FBI
hoeven te rekenen in hun strijd tegen megaconcern Pike & Dolan.

Samen proberen ze zo veel mogelijk straatkinderen te redden van
een gruwelijk lot, maar hun beruchte tegenstander lijkt ze elke
keer een stap voor te zijn. En dan worden ze ook nog de dupe van
groot verraad…

Bekijk op bol.com

Project Persefone #3 – Het vonnis
Noa en Peter beseffen dat ze niet meer kunnen vluchten en bovendien gaat Noa’s gezondheid steeds verder achteruit. De enige persoon die hiervoor een oplossing heeft, is dezelfde als die haar dit heeft aangedaan: de directeur van Pike & Dolan.

De vraag is: kunnen ze de man met wie het allemaal begon nog verslaan als ze eenmaal oog in oog met hem staan? 

Bekijk op bol.com

Leave a Reply