Goed Koopje

Ontvang het Spannende Boeken Weken geschenk gratis bij deze boeken

 

Het zijn de Spannende Boeken Weken! Van 1 t/m 21 juni ontvang je bij besteding vanaf €15,- aan Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur het geschenk Wat jij niet ziet. Het geschenk is geschreven door M.J. Arlidge, bekend van de Helen Grace thrillers.

Koop je je boek in de winkel, dan krijg je meteen een exemplaar mee. Koop je online, dan wordt een exemplaar meegestuurd. Lees je liever e-books? Geen probleem! Dan ontvang je het geschenk gewoon digitaal. Maar let op: op = op. Wacht dus niet te lang met bestellen.

 

Bij welke boeken ontvang je Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge?

Bij besteding van minimaal €15,- aan thrillers, romans of literatuur ontvang je tijdens de actieperiode gratis het Spannende Boeken Weken geschenk Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge. Het moet gaan om nieuwe boeken (dus geen tweedehands), die nu al beschikbaar zijn (dus geen reserveringen).

Bij Bol.com kun je kiezen uit ruim 23.000 boeken! Dus ook de Zeven zussen boeken van Lucinda Riley, de nieuwste Suzanne Vermeer of een fijne feel good van Jill Mansell.  Keuze genoeg en voor ieder wat wils.

Bekijk hier alle boeken waar je Wat jij niet ziet van M.J. Arlidge tijdelijk gratis bij ontvangt:

 

Wat jij niet ziet – M.J. Arlidge

Alice Seebold is verliefd. Sinds ze ex-soldaat Sam ontmoette, kan ze aan niets anders denken. Sam is door zijn tijd in het leger zowel mentaal als fysiek beschadigd, maar zijn littekens maken hem alleen maar aantrekkelijker. Eindelijk kan de blindgeboren Alice voor iemand zorgen, in plaats van altijd zelf te worden verzorgd.

Dan wordt de stad opgeschrikt door een reeks gruwelijke inbraken. Een mysterieus figuur sluipt in het holst van de nacht huizen in, waar hij zijn nietsvermoedende slachtoffers aanvalt, vernedert en genadeloos martelt. De politie heeft maar één aanknopingspunt: de dader heeft een opvallend litteken in zijn nek. Is het toeval, of maakt Alice’ onvoorwaardelijke liefde haar blind voor wie Sam werkelijk is?

 

 

 

Leave a Reply