Boekbloggers Boekspirerend

Oktober | Lezenswaardige recensies van andere boekbloggers

Er verschenen deze maand weer een aantal fijne recensies op andere boekenblogs. Benieuwd welke dat zijn? Ontdek je graag nieuwe boekbloggers? Lees dan snel verder.

 

Craving pages over Big Bones – Laura Dockrill
“Dit boek heeft mij all the feels gegeven. Ik heb hardop gelachen om een bepaalde scene in de achtertuin (lees het boek en je weet welke ik bedoel). Ik heb gehuild. Ik heb me zo kwaad gemaakt dat er stoom uit mijn oren kwam. En ik heb een vriendin op een stoel vastgebonden en haar gedwongen te luisteren naar me terwijl ik het boek aan haar voorlas. Zo veel liefde heb ik voor Bluebelle en dit boek.”

Lees de volledige recensie

 

 

 

Marieke’s Books over Halsoverkop – Aline van Wijnen
“Dit is een heerlijk feelgood verhaal. Het is helaas wel iets voorspelbaar, maar dat mocht de pret niet te veel drukken. Het is geen literair hoogstandje en het boek zal me dan ook niet lang bijblijven ben ik bang. Maar het is zeker wel een boek waarmee je heerlijk op de bank kunt ploffen. Kopje thee erbij en in een ruk uitlezen.”

Lees de volledige recensie

 

 

 

 

Veronique’s Boekenhoekje over Vreugde na verdriet – Dani van Doorn
“De tijd gaat heel snel in het boek en dit geeft je een gehaast gevoel. In het begin is er plek voor weinig emotie en begint het heel voorzichtig. Later wordt de lezer meer betrokken bij het verhaal en komen de emoties goed op gang. Dan weet het verhaal mij ook te raken.”

Lees de volledige recensie

 

 

 

 

 

Mustreads or not over De echomoorden – C.J. Daugherty
“Ik had het gevoel mee te lopen aan de hand van een misdaad verslaggeefster. Een inkijkje te krijgen in de keuken van een krant. Ondanks dat ik het verhaal niet bloedstollend spannend vind, waarschijnlijk omdat de moorden reeds gepleegd zijn, ervaring ik wel een fijne leesflow en genoeg spanning om rap door te willen lezen.”

Lees de volledige recensie

 

 

 

 

Awesome Booklover Blog over Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han
“Het verhaal van Lara Jean hield me de hele tijd in de greep. Aan alle jongens van wie ik hield is dus een echte aanrader. Het is een realistisch verhaal met een geweldige hoofdpersonage en is zo luchtig en vlot geschreven dat je het in een middagje uit kunt lezen. Ik snap nu wel waarom iedereen zo enthousiast is over dit boek.”

Lees de volledige recensie

 

 

 

1 Comment

  1. Marieke

    30 oktober 2018 at 11:21

    Wat lief dat je mijn recensie genoemd hebt!

Leave a Reply