Boekbloggers Boekspirerend

November | Lezenswaardige recensies van andere boekbloggers

Er verschenen deze maand weer een aantal fijne recensies op andere boekenblogs. Benieuwd welke dat zijn? Ontdek je graag nieuwe boekbloggers? Lees dan snel verder.

 

Anna Husson over Mijn boek, voor leven in jouw gewenste situatie – Berend Smit & Diana Polder
Mijn boek biedt geen pasklare methode hoe je je verlangen of je gewenste situatie in je leven kan krijgen. Je hoeft jezelf alleen maar toestemming te geven om te ontvangen.

Het doel van het boek is dus niet om je te trainen of je de les te lezen, maar om je te begeleiden in jouw reis naar je gewenste situatie.”

Bekijk de volledige recensie

 

 

 

Leave No Story Behind over Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren
“Ik ben je niet vergeten leest ontzettend vlot weg: als je eenmaal begint met lezen, heb je het boek snel uit. Dit komt dankzij de fijne schrijfstijl van Christina Lauren, maar ook de verhaallijn weet prima te boeien en heeft een fijn tempo.

Zoals altijd bij de titels van Christina Lauren is ook dit een boek dat je gemakkelijk in één dag leest. Als je dus zin hebt om een boek te lezen dat romantisch en sexy is, maar ook een vleugje drama bevat, is Ik ben je niet vergeten perfect leesvoer.”

Bekijk de volledige recensie

 

 

 

 

Connie’s Boekenblog over Schaduw over Berlijn – Volker Kutscher
“Er gebeurt heel veel en allerlei gebeurtenissen uit het begin van het boek blijken een onderdeel te zijn van een uiterst complex en ingewikkeld verhaal. Bovendien is er veel tijd en aandacht voor de stad Berlijn en de sfeer die er in die tijd hangt.

Het tempo is dan ook traag en voor iemand die van een vlotte actiethriller vol actie houdt is dit dan ook niet het juiste boek. Maar wanneer je van een langzaam, maar boeiend en goed opgebouwd verhaal houdt is dit absoluut de moeite.”

Bekijk de volledige recensie

 

 

 

 

Reviews and Roses over Een dag in december – Josie Silver
Een dag in december was niet alleen in opzet anders dan ik had verwacht, maar ook qua verhaalverloop. De schrijfster heeft de personages dusdanig neergezet dat ik ze levendig voor mij zie en ze wilde aanmoedigen, voor ze wilde juichen of ze juist een schop onder de kont wilde geven.

Ik heb de personages in mijn armen gesloten en met ze meegeleefd, met af en toe een lach en een traan. Een dag in december is verrassend realistisch en voor mijn gevoel niet makkelijk te vergelijken met andere romans.”

Bekijk de volledige recensie

 

 

 

 

Bright Blue Books over Op het einde gaan ze allebei dood – Adam Silvera
“Voor mij was het een boek met gemixte gevoelens. Misschien omdat je het al gedurende het hele boek weet, je het aan ziet komen of misschien omdat je merkt dat de hoofdpersonen er langzaamaan vrede mee krijgen dat het gaat gebeuren.

Een gelaagd boek dat je laat denken, je laat janken, je laat lachen en je laat schrikken maar je ook doet afvragen wat er met al die andere personages gebeurt. Heftig op de goede manier.”

Bekijk de volledige recensie

 

 

 

 

1 Comment

  1. Jessica

    28 november 2018 at 09:44

    Wat leuk dat je mijn recensie hebt uitgelicht. Dankjewel! 🙂

Leave a Reply