Boekbloggers Boekspirerend

Juni | Lezenswaardige recensies van andere boekbloggers

Er verschenen deze maand weer een aantal fijne recensies op andere boekenblogs. Benieuwd welke dat zijn? Ontdek je graag nieuwe boekbloggers? Lees dan snel verder.

 

Sunnybooksnl over Façade – Esther Verhoef

Halverwege het boek lijkt het verhaal eigenlijk al afgelopen, maar daarna komen er nog zoveel dingen die het weer opnieuw spannend maken. Ook de personages waren stuk voor stuk goed beschreven.

Façade krijgt van mij vijf sterren, omdat het een volstrekt origineel en spannend verhaal is. Een aanrader uit eigen land!

Bekijk de recensie

 

 

 

 

Bookbarista over Wie heeft er wél een boek bij zich? – Johan Goossens

In mini hoofdstukjes neemt Johan Goossens je mee door schooldagen op de ROC. Zijn schrijfstijl zorgt ervoor dat het verhaal herkenbaar wordt, ondanks dat ik nog nooit op een ROC ben geweest.

Wederom een leuk, gemakkelijk weg te lezen boek. Ik heb gegrinnikt en hardop gelachen en dat geeft wel aan hoe leuk het boek is.

Bekijk de recensie

 

 

 

 

Adorable Books over Voor wat hoort wat – Sophie Kinsella

Haar schrijfstijl is in Voor wat hoort wat lang niet zo komisch en gevat meer als in haar vorige boeken, maar toch weet je dat dit een Kinsella is. Haar typerende humor sluimert zo hier en daar toch door het verhaal heen.

De schrijfstijl van Kinsella is fijn en je leest er makkelijk doorheen. Kortom: een fijne feelgood!

Bekijk de recensie

 

 

 

 

Selina blogt over Knetterverliefd – Vannessa Thuyns

Knetterverliefd is een heerlijke feelgood voor de zonnige dagen. Haar schrijfstijl is vlot en daardoor kom je snel door het boek heen. Ze heeft een vleugje van alles in het boek gestopt, waardoor je vriendschap, romantiek en een tikje spanning meekrijgt.

Ik vond het boek heel erg verrassend want ik was bang dat het erg cliché zou zijn, maar dat viel heel erg mee!

Bekijk de recensie

 

 

 

 

Buiten het boekje over Welkom in het rijk der zieken – Hanna Bervoets

Dit boek geeft een stem aan het verhaal van een chronische zieke en de problemen waar hij (dagelijks) mee worstelt. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om elke dag zoveel pijn te hebben – de ene dag meer dan de ander – en dat je weet dat er geen einde aan komt. Onvoorstelbaar.

Hanna Bervoets slaagde erin deze gevoelens bij mij als lezer over te brengen, het ging aan me knagen. Wat een kracht gaat uit van zo’n ‘klein’ verhaal.

Bekijk de recensie

 

 

 

 

Leave a Reply