Boekentip

Ik vertrek thrillers van Marelle Boersma voor €6,99

Wil je de vakantie toch een beetje in huis halen? Marelle Boersma schrijft zogenaamde ‘Ik vertrek thrillers’. Deze thrillers zijn losjes gebaseerd op het concept van het populaire tv-programma ‘Ik vertrek’: de hoofdpersoon vertrekt voor een nieuw leven naar het buitenland. Alleen bestaat hun nieuwe leven niet uit het klussen in een bouwval en genieten van de zon…

Ben jij benieuwd naar deze reuze spannende thrillers? Je koopt ze al voor €6,99!

 

Chateau de Provence

€6,99

Na een moeilijke periode in hun huwelijk willen Julia en haar man Luuc een nieuwe start maken. Als Luuc een Frans kasteel kan kopen met een grote olijvenboomgaard, vertrekken ze naar de Provence, de streek waar ze elkaar twaalf jaar geleden ontmoet hebben. Hun oude droom om beautyvakanties te gaan organiseren wordt werkelijkheid.

Als Julia korte tijd na Luuc arriveert is de plaatselijke bevolking in mineur: de geliefde kunstenares Cherie is vermist. Dan wordt in het kasteel een lijk van een jonge vrouw ontdekt…

 

Ciao Sicilia

€6,99

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten.

Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt…

Lees hier onze recensie van Ciao Sicilia

 

Enkele reis naar de Algarve

€6,99

Het geluk lacht Suus toe als ze haar droom volgt en naar het buitenland verhuist. Samen met zus Anouk en dochtertje Sterre settelt ze zich in een oude boerderij op het platteland van Zuid-Portugal.

Maar dan slaat het noodlot toe: Sterre verdwijnt spoorloos.

 

 

 

 


 

Kun je geen genoeg van deze thrillers krijgen? Check dan de allernieuwste Ik vertrek thriller:

 

Terug naar Cornwall

€17,95

Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar achterliet. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie en afkomst. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens.

Kan Jill op tijd ontdekken wat haar vader haar nu eigenlijk wilde vertellen?

 

 

 

 

 

Leave a Reply