Boekspirerend Goed Koopje

Goed Koopje | Deze 10 persoonlijke ontwikkeling boeken kosten slechts €10 (of minder)

Zoals je misschien wel gemerkt hebt lees ik graag persoonlijke ontwikkeling boeken. Ze staan veelvuldig in mijn nieuwe boeken lijstjes en ik vul er genoeg andere artikelen mee, zoals 10 lezenswaardige non-fictie boeken voor vrouwen. Waar self help een aantal jaar geleden nog iets was wat je stiekem las, is het nu heel erg normaal om aan jezelf te willen werken. Ik leer ontiegelijk graag nieuwe dingen, houd van weetjes, feitjes en afwisseling en haal graag het allerbeste uit mezelf. Of nou ja, ik leer graag hóe ik dat kan doen. Deze 10 persoonlijke ontwikkeling boeken helpen je op weg voor een heel fijn prijsje!

 

Nooit meer te druk – Tony Crabbe €10,00
Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we hebben het te druk.

Onze inbox en to-dolijst puilen uit en een enorme hoeveelheid mensen verwacht dingen van ons. Maar geloven dat je het altijd druk hebt omdat je zoveel te doen hebt, is onjuist en vooral zinloos. Drukte is een natuurlijke reactie op een overvolle wereld, maar het is niet de enige reactie.

 

 

 

 

Dromen, durven, doen – Ben Tiggelaar €10,00
Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling… Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?

Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf.

 

 

 

 

Little black book – Otegha Uwagba €9,99
Little Black Book is een handboek in zakformaat, boordevol inspirerende ideeën en praktische adviezen om je carrière richting te geven. Van salarisonderhandelingen en het opzetten van een succesvol zzp-bestaan, tot loopbaanplanning, een spoedcursus netwerken en spreken in het openbaar. Of je nu een denker bent of een doener, een kunstenaar of ondernemer, of je nu op het punt staat om de arbeidsmarkt voor het eerst te betreden of al jaren aan het werk bent: Little Black Book is een onmisbare gids voor elke creatieve vrouw met ambitie.

 

 

 

 

Het Happiness project – Gretchen Rubin €7,95
Gretchen Rubin heeft alles: een man, twee leuke kinderen, een mooi huis en een goede baan, maar toch is ze niet zo gelukkig als ze zou willen zijn. Ze besluit zich een jaar lang te wijden aan het vinden van geluk. Iedere maand concentreert ze zich op een ander aspect van haar leven en zo probeert ze stap voor stap een gelukkiger mens te worden. Ze hoopt antwoord te krijgen op de vraag: heb je je geluk in eigen hand?

Heb jij soms het gevoel dat je nog gelukkiger of vrolijker zou kunnen zijn? Dan is dit hét boek voor jou: het doet je lachen én nadenken en staat vol tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan.

 

 

 

De valkuil van vriendelijk – Jacqui Marson €7,90
Altijd aardig zijn, beleefd, vriendelijk en behulpzaam, charmant, grappig en sociaal, nooit ‘nee’ zeggen, conflicten mijden en de behoeften van een ander voor de jouwe stellen. Herkenbaar? Veel mensen en vooral vrouwen hebben last van bovenstaande gedragspatronen. Vriendelijkheid wordt een valkuil waarin je jezelf kwijtraakt.

Psychologe Jacqui Marson heeft in haar jarenlange praktijk veel met deze andere kant van vriendelijkheid te maken. Het is erg lastig om los te breken van vertrouwde gedrags- en denkpatronen die de belangen van een ander boven de eigen belangen stellen. In dit boek laat Jacqui Marson zien hoe je vriendelijk gedrag kunt omzetten in authentiek gedrag en zo bevrijd wordt van de druk van anderen.

 

 

Vergroot je zelfvertrouwen – Robert Haringsma €10,00
Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar partner.

Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten. Zelf heeft hij, als stotteraar, vertrouwen moeten leren opbouwen om te spreken in het openbaar. Een hoog zelfvertrouwen, zo zegt Haringsma, bestaat uit een combinatie van vaardigheid (prestatie) en een juist gevoel van waardigheid (talenten). Een evenwicht tussen vaardigheid en waardigheid zorgt voor een stabiel zelfvertrouwen.

 

 

 

De sociale superheld – Paul Vrouwenvelder €10,00
We hebben honderden Facebookvrienden, krijgen felicitaties via WhatsApp en likes voor onze foto’s, maar maken we daadwerkelijk contact?

Dit boek laat zien hoe we onze offline communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren en echt (oprecht) contact kunnen maken met anderen. Voor iedereen die hechtere vriendschappen en relaties wil en meer succes.

 

 

 

 

 

Lezen, weten en niet vergeten – Mark Tigchelaar €10,00
We worden overladen met informatie. – Hoe kun je deze grote hoeveelheden informatie sneller verwerken en analyseren, zonder dat dit ten koste gaat van het tekstbegrip? – Hoe blijf je geconcentreerd? – Hoe onthoud je alles?

In zijn nieuwe boek laat Tigchelaar zien dat ons brein volgens vaste patronen werkt en hoe je deze patronen kunt doorbreken. Hij geeft acht principes die ervoor zorgen dat je makkelijker informatie kunt opnemen, verwerken en onthouden.

 

 

 

Kalm – Michael Acton Smith €6,95
De trein is weer eens vertraagd, je wordt overspoeld door e-mails en er zijn eindeloze to do-lijstjes af te vinken. Het leven is maar al te vaak gejaagd, stressvol en vermoeiend. Nu is het moment bij uitstek om te stoppen met wat je aan het doen bent, jezelf op te laden en een gevoel van kalmte te creëren. Je kunt je geest, dat hoofd dat maar blijft malen, tot rust brengen.

Op acht gebieden – Natuur, Slaap, Reizen, Relaties, Werk, Kinderen, Creativiteit en Eten – vind je tips voor meer rust, meer ruimte en meer tijd voor jezelf. Door de kleurrijke, speelse mix van creatieve oefeningen en inspiratie daagt ‘Kalm’ je uit het plezier en de rijkdom van het hier en nu te ontdekken.

 

 

Geluk is D.O.M. – Patrick van Hees €10,00
Op basis van onderzoeken en publicaties van deskundigen over de hele wereld, aangevuld met inzichten uit persoonlijke gesprekken met experts uit theorie én praktijk, komt Patrick van Hees met zijn theorie over geluk: ‘Geluk is D.O.M. Oftewel: Doelen, Oplaadpunten, Mensen.’

Wat zijn precies deze doelen? Hoe vind je jouw persoonlijke oplaadpunten, en waarom is verbinding met andere mensen zo belangrijk? In Geluk is D.O.M. legt Van Hees op frisse, duidelijke wijze uit hoe je jouw geluksgevoel kunt optimaliseren.

Lees hier onze recensie van Geluk is D.O.M.

 

 

Leave a Reply