Boekspirerend Goed Koopje

Goed Koopje | Boeken voor 5 euro

We houden allemaal van een goede boekendeal, toch? En voor het luttele bedrag van 5 euro kun je niet zonder goed leesvoer zitten. Ik heb daarom de leukste boekenkoopjes voor je geselecteerd. Sla snel in voor de vakantie, op het terras of gewoon voor thuis op de bank! boeken 5 euro boeken 5 euro boeken 5 euro 

.

Wat spook jij uit? – Sophie Kinsella
Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien? Onlangs is Lara’s oudtante Sadie overleden en die heeft het voor elkaar gekregen om met Lara in contact te treden – in de vorm van een brutaal, veeleisend meisje dat van dansen houdt. Zij kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd.

Lara moet voor Sadie een zoekgeraakte ketting opsporen. Alsof Lara zelf al niet genoeg problemen heeft. Haar nieuwe bedrijfje is bijna failliet, haar zakenpartner is er vandoor, en haar ex heeft een ander. Gelukkig wordt het leven met de sprankelende Sadie een stuk spannender. Hun schattenjacht zorgt voor glamour, intrige en ouderwets warme romantiek.

Bekijk op bol.com

 

 

 

Onmogelijke liefde – Gerda van Wageningen 
Onmogelijke liefde gaat over twee zussen die allebei een hobbel moeten overkomen. Suus kampt met overgewicht en besluit een maagoperatie te ondergaan, terwijl de gescheiden Sacha haar best doet om een samengesteld gezin te runnen samen met haar nieuwe liefde.

Onmogelijke liefde is een verhaal over doorzettingsvermogen en het geluk om iemand te hebben die er altijd voor je is.

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

Lot – Tineke Beishuizen
Wanneer Lot haar moeder verliest, gaat ze doen wat ze al jaren wilde: op zoek naar haar vader. Maar graven in het verleden levert alleen nog maar meer vragen op. Wie was haar moeder echt, en wat gebeurde er de avond van het ongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde? Als Lot hulp krijgt van de charmante Alexander, komt ze op het spoor van een gruwelijke misdaad.

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

 

Breekijzer – Milou van der Will
Een knal rukt de zestienjarige Sam uit zijn slaap. Samen met zijn broertje Lucas is hij getuige van een onvoorstelbaar familiedrama. Zijn vader begaat een crime passionnel en schiet zichzelf en zijn vrouw dood. Het is een levenslang trauma voor de beide broers.

Twee jaar later slaagt Sam erin met zijn grote liefde Sophie eindelijk een mooie toekomst op te bouwen. Maar als hij uit geldnood een klus aanneemt voor een vriend, keert het lot zich wederom tegen hem en raakt hij langzaam in de greep van een internationale bende.

Ondertussen stuit Sophie onverwacht op de dagboeken van Sams moeder en ontdekt mysterie op mysterie. Ze gaat op zoek naar de waarheid achter het familiedrama en wordt geconfronteerd met een pijnlijke en gevaarlijke geschiedenis waarvan in de politierapporten geen melding wordt gemaakt.

Bekijk op bol.com

 

 

Het boek over jou – Renee Knight
Catherine is diep geschokt wanneer ze in een thriller de gedetailleerde beschrijving van een gebeurtenis uit haar eigen leven van twintig jaar eerder tegenkomt.

Wanhopig leest ze verder, tot ze uiteindelijk vol afschuw haar eigen dood beschreven ziet. Wat is er destijds gebeurd en wie wil haar, nu, kapotmaken?

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

 

Herinneringen – Anne-Marie Hooyberghs
De jonge verpleegster Kristie, die in een verzorgingshuis werkt, sluit vriendschap met de achtentachtigjarige bewoonster Katarina. Kristies vriend Dimitri is ergerlijk zwijgzaam en gelaten terwijl haar collega François knap, sociaal en vrolijk is.

Kristie moet moeilijke keuzes maken voor de toekomst, Katarina heeft moeite om haar verleden te verwerken. De twee vrouwen vinden steun bij elkaar en hun vriendschap wordt hechter tot het noodlot onverbiddelijk toeslaat.

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

Witte Oleander – Janet Fitch
Astrid is enig kind van een alleenstaande moeder, een beeldschone en extravagante dichteres. Het meisje aanbidt haar moeder, maar wordt op zichzelf teruggeworpen wanneer de moeder wegens moord wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf.

Witte Oleander is het onvergetelijke verhaal van Astrids pogingen om zich alleen staande te houden.

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

 

Speel met vuur – Tess Gerritsen
Violiste Julia Ansdell ontdekt bij toeval in een antiekwinkeltje in Rome een merkwaardig muziekstuk, de Incendio-wals. Als Julia de wals thuis in Boston voor het eerst speelt, blijkt de muziek een angstaanjagend en onverklaarbaar effect op haar driejarige dochtertje te hebben.

Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen probeert Julia contact te krijgen met de antiquair in Rome. Haar zoektocht leidt naar Venetië, waar ze verstrikt raakt in het web van een oppermachtige familie die haar in alles lijkt tegen te werken. En naar het Venetië van de late jaren dertig, naar een jonge Joodse violist die probeert rond te komen van zijn muziek in het fascistische Italië.

Bekijk op bol.com

 

 

 

  1. Leesje | Goed Koopje | Boeken voor 5 euro #2

    12 augustus 2019 at 07:07

    […] Omdat goedkope boeken altijd een goed idee zijn, vind je hier een overzicht van de tofste boeken voor slechts 5 euro. Heb je de vorige versie gemist? Lees deze dan gerust even terug. Je vind de vorige 5 euro boekendeals hier: Goed Koopje | Boeken voor 5 euro […]

Leave a Reply