Boekspirerend Goed Koopje

Goed Koopje | 10 x kookboeken voor €10 (of minder)

Houd je ook zo van koken en bakken? Je bent zeker niet de enige, want er zijn ontzettend veel kook- en bakboeken op de markt. Of je nu wilt afvallen, uren in de keuken wilt staan of van simpel houdt: er is voor ieder wat wils. Gelukkig hoeft een kookboek niet duur te zijn. Ik zet tien koopjes voor je op een rij. Voor deze kookboeken ben je maximaal 10 euro kwijt, maar vaak nog minder. Enjoy!

 

Salades – Sally Butcher

€10,00

Een kookboek met alle mogelijke salades als voor,- tussen-, bij- en hoofdgerecht; uit het Midden-Oosten en andere gebieden. De salades zijn vooral gemaakt van kruiden, fruit, groenten, wortelgewassen, erwten en bonen, graan en pasta, rijst, kaas, vis en vlees; met dipsauzen en dressings.

Bereid met een goed gevoel voor combinaties en fantasie. Naast standaardgerechten staan er ook hippe, nieuwe recepten in. Een origineel, prachtig uitgevoerd boek.

 

Powerfood | Van Friesland naar New York – Rens Kroes

€9,99

Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag ligt aan Rens’ wens om voedingsdeskundige te worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends.

Het contrast tussen stad en platteland komt tot uitdrukking in Rens’ heerlijke en toegankelijke recepten en in de fraaie foodfotografie.

 

Powerfood | The Party edition – Rens Kroes

€9,99

Feesten en fijne momenten vieren hoort bij het leven! Of je nu jarig bent of een BBQ op het strand organiseert: soms wil je de teugels laten vieren en genieten van rijke gerechten. Rens Kroes laat je in deze prachtige uitgave zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig man.

Alle gerechten, hartig of zoet, passen in de voedingswijze van Rens, maar ze zijn uitgebreider en vooral: feestelijker! Voor alle momenten waarop je jezelf en je naasten extra wilt verwennen.

 

My new roots – Sarah Britton

€10,00

In het boek My new roots deelt Sarah honderd vegetarische (en vaak vegan ) recepten die vrij zijn van bewerkte ingrediënten die je helpen gezonde keuzes te maken. De recepten in My new roots zijn vegetarisch, hebben opties voor een compleet vegan-variant, en zijn ook veelal suiker-, gluten- en lactosevrij.

Sarah´s recepten laten je genieten van heerlijk eten dat ook nog goed voor je is!

 

Dafne LIKES Kookboek – Dafne Schippers

€7,90

Dafne LIKES kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne geeft aan wat je het beste kunt eten voor en na het sporten. Ook geeft ze tips voor een aantal supersnelle snacks.

Een belangrijke plek in het boek wordt bovendien ingenomen voor feestelijke en makkelijke menu’s voor het hele gezin, iets wat voor de atlete zelf van grote waarde is. De recepten worden aangevuld met persoonlijke achtergrondverhalen waardoor het boek een mooie inkijk biedt in haar dagelijks leven.

Inspiratie voor haar recepten doet Dafne op tijdens haar sportreizen naar het buitenland. Op haar veelgelezen blog ‘Dafne Likes’ post ze geregeld – samen met haar zus Sanne – gezonde, snelle, simpele en wereldse recepten.

 

Iedereen bakt! – James Peterson

€10,00

Iedereen bakt! is hét basisboek waarmee iedere thuisbakker aan de slag kan: met behulp van ruim 1500 stap-voorstapfoto’s en een aantal basisrecepten leer je alle benodigde vaardigheden om op voort te borduren tijdens je thuisbakcarrière.

Iedereen bakt! staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij iedere thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto’s helpen je de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren.

Klaar? Bakken maar!

 

Gewoon gezond | Eet volgens je buikgevoel – Karolien Olaerts

€7,90

Na een jarenlange worsteling met haar gewicht en het tevergeefs uitproberen van allerlei voorgeschreven diëten, neemt voedingswetenschapper Karolien Olaerts het heft in eigen handen. Weg met de dieetboeken en de opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt ze dat het eigenlijk allemaal niet zo moeilijk is: gewoon gezond eten, op basis van groenten en fruit, helpt haar een gewicht te vinden waar ze zich goed bij voelt.

Dit boek bevat geen vermageringsdieet. Ook geen ontgiftingskuur. En al zeker geen opgelegd programma dat een begin en een einde kent. Dit boek is wél een gids voor een gezonde levensstijl, op jouw lijf geschreven. Met duidelijke achtergrondinformatie en heerlijke recepten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke eetfilosofie.

 

Chubby in Shape – Rose Bertram

€10,00

Dit is het eerste kookboek van Chubby in Shape, het gezonde voedingsbedrijf van model en influencer Rose Bertram en haar vriendin Mary Cruz da Luz.

De basis van het kookboek is meal prepping: 1x koken = 3x eten! Makkelijk, snel, gezond én slank: voor iedereen toegankelijk, ook (of juist) als je een druk leven hebt. De heerlijke gerechten (klassiek met een twist) en de mooie vormgeving maken dit het perfecte cadeauboek – ook voor jezelf!

 

Gezond feesten – Amber Albarda

€9,99

Amber Albarda presenteert in dit fraai uitgevoerde, gebonden kookboek een ruime verzameling gezonde recepten voor de verschillende feestmomenten van het jaar. Van een uitbundige nieuwjaarsreceptie tot een intiem valentijnsdinertje, van een gezellige paasbrunch naar een lief moederdagontbijtje, en van speculaas tijdens pakjesavond tot een fantastisch kerstdiner.

Gezond Feesten geeft schuldvrije en smaakvolle alternatieven voor de jaarlijkse feestdagen: zonder toegevoegde suiker, tarwe of koemelk en vrijwel zonder gluten.De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet alleen lekker en voedzaam zijn, maar tevens je gezondheid en vitaliteit in het oog houden.

 

Grenzeloos gezond | Topfit met een tophockeyster – Ellen Hoog

€7,90

In Grenzeloos gezond laat tophockeyster Ellen Hoog zien dat je altijd en overal ter wereld fit kunt zijn door gezond te eten en bewust te blijven bewegen. Geïnspireerd door haar vele trainingsstages en grote toernooien in Argentinië, Zuid-Afrika, Engeland, Australië en China, een relaxvakantie naar Ibiza en een geweldige roadtrip door de USA – brengt Ellen 50 wereldse, makkelijke, gezonde recepten én enkele heerlijke guilty pleasures.

Aangevuld met 6 complete work-outs voor zowel thuis als op reis. Tot slot geeft Ellen tips voor hoe je on the road en tijdens een lange vlucht fit blijft.

 

 

 

Leave a Reply