Boekspirerend Nieuwe boeken

Dit is het nieuwe boek van Suzanne Vermeer (en het verschijnt morgen)

Houd je ook zo van de boeken van Suzannne Vermeer? Al jarenlang zijn de onder deze pseudoniem geschreven boeken mateloos populair. Ze zijn perfect voor op vakantie, lezen gemakkelijk weg en zorgen gegarandeerd voor een aantal uurtjes (ont)spanning. Morgen, op 22 oktober, verschijnt de jaarlijkse winterthriller van Suzanne Vermeer: Sneeuwexpress.

 

Sneeuwexpress – Suzanne Vermeer

Zakelijk gaat het Anna van Laarhoven voor de wind. Als directrice van imagobureau Up-Grade! rekent ze voornamelijk BN’ers tot haar clientèle. In haar privéleven gaat het er wat minder rooskleurig aan toe. Ze vermoedt dat haar man Julian een affaire heeft, haar zoon Dennis is door de politie opgepakt vanwege een poging tot inbraak en haar dochter is een dwarse puber met wie geen land te bezeilen is. Tijd dus voor wat family time.

Anna boekt een skivakantie naar het Oostenrijkse Kirchberg in Tirol, waar ze met de trein naartoe zullen reizen. Door problemen met een nieuwe cliënt is ze echter genoodzaakt haar gezin vooruit te sturen en zelf later te komen. Maar wanneer ze een paar dagen later bij het chalet in Kirchberg arriveert, is het hele huis overhoopgehaald en haar gezin spoorloos. Op tafel ligt een briefje: Anna, geen politie, als je je man en kinderen levend wilt terugzien.

Verschijnt: 22 oktober | €15,99 | Klik hier & Bekijk meteen op bol.com 

 

 

 

Leave a Reply