Cadeaus voor boeklovers Goed Koopje

Cadeautip | Denksport Puzzelboekenpakket voor €20,-

Ben je op zoek naar een cadeau voor een fanatiek puzzelaar? Zoek je iets leuks voor Moederdag of houd je zelf gewoon van puzzelen in een puzzelboekje van Denksport? In het puzzelboekenpakket van Denksport vind je 10 verschillende puzzelboeken voor slechts een fractie van de normale verkoopprijs. Voor 20 euro koop je een jaar lang puzzelplezier! Puzzelboek Denksport

 

Waarom dit puzzelboekenpakket?

In 2020 bestond Denksport 90 jaar. Ter ere daarvan gaven ze dit fantastische pakket uit voor slechts 20 euro. Normaal kost een puzzelboek van Denksport zo’n €6,95 per stuk. Dat scheelt een hoop geld! Dit betekent wel dat meedoen aan de prijspuzzels is niet meer mogelijk is.

 

Dit Denksport puzzelboekenpakket is voor iedereen die van puzzelen houdt. Met 10 puzzelboeken op een gemiddeld 3* niveau heb je in ieder geval uren puzzelplezier met vele afwisselende puzzels.

Denk aan kruiswoordpuzzels, legpuzzels, zweedse puzzels, doorlopers, woordzoekers, cryptogrammen, cijfercodes en sudoku’s.

 

 

 

Wat zit er in het puzzelboekenpakket?

Varia 3* bundel
De varia 3* bundel is een afwisselend puzzelboek met pagina na pagina favoriete puzzels. Allemaal op een prettig 3-sterrenniveau en in een handzaam formaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Varia 3* Groot vakantieboek
De varia 3* Groot vakantieboek is met 192 pagina’s een extra dik puzzelboek vol met favoriete puzzels. Allemaal op een prettig 3 sterrenniveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filippine 3* vakantieboek
Het filippine 3* vakantieboek is een lekker dik puzzelboek. Pagina na pagina vind je alleen maar filippines, op een aangenaam 3-sterrenniveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

Groot 3* woordzoekerboek
Krijg je nooit genoeg van woordzoekers? Dan is deze uitgave echt iets voor jou. Deze extra dikke uitgave staat vol met je favoriete woordzoekers op gemiddeld formaat. Allemaal op een prettig 3-sterrenniveau.

 

 

 

 

 

 

 

Woordzoeker 3* vakantieboek
Ontspannend voor op vakantie, maar ook gezellig voor thuis. Dit puzzelboek is uitgegroeid tot één van de meest geliefde uitgaven onder onze woordzoekerpuzzelaars.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zweeds 3* puzzelgigant
De zweeds 3* puzzelgigant is een lekker groot puzzelboek vol met favoriete zweedse puzzels, maar ook met een aantal leuke uitdagende varianten. Allemaal op een prettig 3-sterrenniveau.

 

 

 

 

 

 

Sudoku 3-4* kampioen
Deze populaire puzzel met 9 blokken van 3×3 vakken is een echte hersenbreker. De sudoku 3-4* kampioen staat vol met puzzels op een gemiddeld niveau.

 

 

 

 

 

 

 

Sudoku 4-5* masterclass
De sudoku masterclass is een zeer compact puzzelboek. Hierdoor neem je het gemakkelijk mee op reis of in je handtas.

 

 

 

 

 

 

 

Sudoku 5-6* genius
De sudoku 5-6* genius staat vol met puzzels op een niveau die net boven het gemiddelde ligt. Dit is echt een puzzelboek voor wie op zoek is naar net iets meer uitdaging.

 

 

 

 

 

 

 

Denksport Magazine
Ter ere van het 90-jarig bestaan presenteerde Denksport een geheel nieuwe puzzeltijdschrift: Denksport Magazine. Inmiddels verschijnt dit magazine 2 maal per jaar. Het magazine haalt alles uit de kast om iedereen, van jong tot oud, te laten puzzelen.

Natuurlijk zijn er de bekende toppers zoals de sudoku, de zweedse puzzel en het kruiswoordraadsel. Daarnaast vind je ook nieuwe, razend spannende who dunnits, hoofdbrekende raadsels en het nieuwe zweedse doolhof. Ook zit er een uitneembare XXL puzzelposter bij!

 

 

Bestel dit complete Denksport puzzelboekenpakket voor slechts 20 euro.

 

Dit artikel bevat affiliate links. 

Leave a Reply