Boekentip

Boekentip | De Stadstuin trilogie – Anne West

Houd je van feel good boeken met een flinke dosis humor? Dan is De Stadstuin trilogie van Anne West over de drie zussen Maud, Britt en Yara een echte aanrader! Je koopt de boeken al voor €12,50 per boek. Dat is lekker veel lezen voor een fijne prijs!

 

Maud – De Stadstuin 1 

De stadstuin is niet zomaar een moestuintje. Dit is een Amsterdamse tuin waar de buurt samenkomt en groenten verbouwt.

Als de drie zussen Maud, Yara en Britt deze tuin erven, zien ze niet direct reden om elkaar in levenden lijve te ontmoeten. Maar dat blijkt een misvatting.

 

 

Britt – De Stadstuin 2

Britt is de meest vrijgevochten van de drie Stadstuin-zussen. Waar haar zus Maud een serieuze carrière ambieert en Yara zich moet redden als single mom, heeft Britt jarenlang in een commune in het buitenland gewoond.

Nu is ze terug en is het uitgerekend zij die echt iets van de Amsterdamse stadstuin van haar vader probeert te maken. Samen met de onuitstaanbaar zakelijk ingestelde Menno en de lieve tuinman Kees opent ze er een winkel om de producten uit de tuin te verkopen. Maar Britt blijft zoekende naar haar eigen levensvervulling.

 

 

Yara – De Stadstuin 3

De stadstuin staat aan de rand van de afgrond en Maud en Britt laten het afweten. Nu komt het op Yara aan om de tuin te redden, maar wie zegt dat zij daar zin in heeft?

Ze heeft wel wat anders aan haar hoofd, vooral nu ze smoorverliefd is op investeerder Menno. Als dan ook nog de biologische vader van haar dochter Nova onverwachts contact opneemt, is de chaos compleet.

Yara beseft dat de tuin alleen gered kan worden als ze er alle drie voor gaan. En laat samenwerken nou net niet hun sterkste kant zijn…

 

De stadstuin trilogie 

De stadstuin trilogie  De stadstuin trilogie

 

Leave a Reply