Boekspirerend Goed Koopje

5 x Dalai Lama boeken voor 5 euro (per stuk)

De Dalai Lama is de hoogste spirituele leider in het Tibetaans boeddhisme. Hij wordt gezien als een wijs man, Dalai Lama betekent niet voor niets letterlijk ‘oceaan der wijsheid’. Een aantal van zijn levenslessen zijn gebundeld en koop je nu voor slechts 5 euro per stuk. Speciaal voor iedereen met interesse in levenskunst en behoefte aan iets meer wijsheid. Dalai Lama boeken Dalai Lama boeken 

 

De kunst van het geluk

We streven allemaal naar geluk. Maar geluk laat zich niet makkelijk definiëren en is niet vanzelfsprekend. De Dalai Lama laat ons in deze wereldwijde bestseller de zin van het leven ontdekken.

Aan de hand van concrete voorbeelden leert de spirituele leider je hoe je geluk kan vinden. Wordt een gelukkiger mens door kleine aanpassingen in je manier van omgaan met anderen. Leer om te gaan met tegenslagen en zo innerlijke rust te vinden.

Bekijk op bol.com

 

 

Open je hart

Hoe verander je een egoïstisch hart in een onbaatzuchtig en open hart? De Dalai Lama laat in Open je hart zien hoe impulsieve emoties een obstakel vormen voor het vinden van geluk.

Aan de hand van voorbeelden uitn eigen leven, meditaties en oefeningen toont hij hoe destructieve gevoelens te temperen zijn. Hij leert ons dat een rusteloze ziel kan veranderen in een gelukkige geest, simpelweg door het hart te openen.

Bekijk op bol.com

 

Zijn wie je werkelijk bent

Liefde brengt ons bij elkaar en houdt ons bij elkaar. De Dalai Lama legt in dit boek uit hoe we vanuit een groter zelfbewustzijn de wereld met meer genegenheid kunnen benaderen.

Om dit te kunnen bereiken moeten we eerst naar onszelf kijken. De liefde moet van binnenuit komen. Alleen als je het voelt kun je het geven.

Bekijk op bol.com

 

 

De kunst van relaties

Met heldere voorbeelden en directe taal laat de Dalai Lama in De kunst van relaties zien hoe negatieve emoties obstakels vormen voor een vreedzame samenleving.

Door je directe en indirecte omgeving op een andere manier te benaderen, met een open hart en geest, zal je leven verbeteren en word je zelf een drijvende kracht voor een gelukkiger wereld.

Bekijk op bol.com

 

 

De diepte van het zijn

In De diepte van het zijn geeft de Dalai Lama een totaaloverzicht van de boeddhistische leer. Naast een glasheldere uitleg van de filosofische beginselen van het boeddhisme, geeft de Dalai Lama in dit boek ook praktische tips om het boeddhisme een plek te laten geven in je eigen leven.

Want pas als je de beginselen toepast, zal je ze kunnen begrijpen.

Bekijk op bol.com

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply